Een Beplantingsplan Begint Bij TimoTuin

Of u nu een nieuwe tuin wilt aanleggen of reeds een mooie tuin heeft: Een beplantingsplan is altijd een slimme zet om zoveel mogelijk plezier en kleur uit uw tuin te halen. Planten maken een tuin af en zijn natuurlijk verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Maar welke planten moet u nou precies aanschaffen en in uw tuin zetten? Het beste is om dit niet aan willekeur over te laten maar even goed bij stil te staan!

Beplantingsplan: Sta Stil Bij Je Tuin!

De keuze van planten die in uw tuin passen is afhankelijk van de grondsoort, de hoeveelheid licht op de plek waar u de planten wilt hebben, de winterhardheid van de planten en natuurlijk ook uw eigen smaak wat betreft kleur, hoogte en diversiteit. TimoTuin helpt u door te adviseren in deze en een goed beplantingsplan op te stellen zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Mogelijkheden

Er is binnen elke tuin altijd veel mogelijk. Bent u een voorstander van een “één-kleuren tuin” of zoekt u juist een grote diversiteit op? Voor elk biedt TimoTuin wat wils.

Wij hebben de kennis in huis om van uw tuin een boeiend en een bloeiend geheel te maken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van diverse beplanting in uw tuin en het opstellen van een beplantingsplan? Stuur dan een e-mail bericht of neem telefonisch contact met ons op! Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier! Wij hopen u snel te mogen begroeten!