Wil jij graag een tuin waarin de natuur de vrijheid krijgt? Voor een natuurlijke tuin ontwerp ben je bij TimoTuin uit Ter Aar aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van natuurlijke tuinen en verzorgen ook de aanleg en het onderhoud van je tuin. Een natuurlijke tuin ontwerp levert een fraaie tuin op die een en al natuurlijkheid uitstraalt. Van kleurrijke beplanting tot natuurlijke vormen en materialen die een zachte en rustgevende sfeer creëren. In het natuurlijke tuin ontwerp houden we uiteraard rekening met jouw wensen en de kenmerken van jouw tuin en woning. Vraag een offerte aan via onze website of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Laat je natuurlijke tuin ontwerpen door TimoTuin

In een natuurlijke tuin ontwerp staat gezonde en sterke beplanting centraal. We gebruiken duurzame materialen en hergebruiken zoveel mogelijk, om de ecologische voetafdruk van je tuin laag te houden. Met een combinatie van deze eigenschapen zorgt je natuurlijke tuin ontwerp voor een prettige en uitnodigende sfeer. Zo leggen we de focus op de biodiversiteit in de tuin en maken het een plek waar zowel mens als dier kunnen genieten. Onze tuinen bieden namelijk belangrijke voedingsstoffen en beschutting voor vogels, kleine dieren (zoals eekhoorns en egels) en insecten. Met voldoende beplanting voorkomen we dat onkruid een kans krijgt om de kop op te steken.

Volledig naar jouw wens

TimoTuin werkt met duurzame materialen die de basis vormen van ons natuurlijke tuin ontwerp. Zo gebruiken we Europese houtsoorten, zoals het hout van de Douglas, de kastanje- en de eikenboom. Hoewel het belangrijk is om de beplanting ruimte te geven om vrij te groeien, is enig onderhoud onvermijdelijk. Je wilt namelijk niet dat je tuin een verwilderde uitstraling krijgt. Gelukkig staat TimoTuin ook voor je klaar om het jaarlijkse onderhoud uit voeren. We snoeien de beplanting bij, halen het onkruid weg en verspreiden de bladeren die zijn gevallen over de borders en plantenbakken.

Vraag een offerte aan via onze website

Interesse in een natuurlijke tuin ontwerp? Wil jij ook genieten van de heerlijke vormen, geuren en kleuren die de natuur te bieden heeft? TimoTuin helpt je graag bij het maken van een natuurlijke tuin ontwerp. Heb je speciale wensen of wil je het ontwerp liever compleet aan ons overlaten? Het kan allemaal. Samen bespreken we verschillende ideeën voor een natuurlijke tuin. Vraag direct een offerte aan via onze website of neem contact op door ons te bellen op 06-42703920. We horen graag van je!