Een natuurlijke tuinafscheiding tussen jouw tuin en die van de buren? TimoTuin maakt het mogelijk. Wij creëren een natuurlijke afscheiding rond jouw tuin, waarmee we jouw terrein afbakenen en tegelijkertijd meer sfeer aan jouw tuin toevoegen. Door gebruik te maken van kleurrijke beplanting en deze de ruimte te geven om vrij te groeien, zorgen we voor een samenhangend geheel waar je erg lang van kunt genieten. De natuurlijke tuinafscheiding van TimoTuin is overigens ook eenvoudig te onderhouden. Wel zo prettig als je geen groene vingers hebt. En anders laat je het onderhoud toch gewoon aan ons over? TimoTuin levert namelijk verschillende hoveniersdiensten; van tuinontwerp tot onderhoud. Mogen wij ook in jouw tuin aan de slag gaan?

Natuurlijke tuinafscheiding door TimoTuin

Wij worden geïnspireerd door de natuur. Wij zien dan ook niets liever dan natuurlijke tuinafscheidingen die een tuin en zelfs een hele straat een gezellige, levendige sfeer geven. Met een natuurlijke afscheiding van je tuin creëer je ook leefruimte voor insecten en kleine dieren. Kleurrijke vlinders en bezige bijen maken het plaatje dan ook helemaal compleet. TimoTuin uit Ter Aar is actief in het gebied tussen Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Kunnen wij jou ook helpen bij het ontwerpen, aanleggen of het onderhouden van een natuurlijke tuinafscheiding? Laat het ons weten, we nemen graag de tijd om onze ideeën en jouw wensen te bespreken.

Verschillende soorten natuurlijke tuinafscheiding

Met creatieve ideeën en oplossingen zorgt TimoTuin voor een natuurlijke tuinafscheiding in de vorm van schuttingen en hekjes. Voor deze tuinafscheidingen maken we gebruik van verschillende soorten hout. Zo herbruiken we het hout van gebruikte pallets, of kiezen we voor duurzame houtsoorten van de kastanje- of wilgenboom. Ook Douglas hout is zeer geschikt voor een natuurlijke tuinafscheiding.

Een kleurrijke border naar wens

Bij een natuurlijke tuinafscheiding staan natuurlijke kleuren, materialen en vormen centraal. Door te kiezen voor diverse planten met kleurrijke bloemen voegen we kleur aan jouw tuin toe. Met grind, grove stenen en Europese houtsoorten zorgen we voor de aanvulling van natuurlijke materialen en kunnen we meer vorm in de natuurlijke afscheiding van je tuin brengen. Wil je tuin die compleet in het teken staat van natuurlijke elementen of heb je juist een voorkeur voor een mix tussen modern en natuurlijk? Een kleurrijke border past ook perfect in een tuin met een strakker design. TimoTuin levert maatwerk voor iedere opdracht. Dankzij onze creatieve denkwijze weten we altijd tot een mooie oplossing te komen, ook bij speciale wensen.

Neem contact op met TimoTuin

Wil jij een natuurlijke afscheiding om jouw tuin af te schermen van je buren, van de straat of om een schutting aan te kleden? TimoTuin helpt je verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.