Snoeien Is Een Vak Apart.

Snoeiwerkzaamheden in uw tuin kunnen heel divers zijn. Veel planten, struiken en bomen hebben hun eigen snoei-instructies nodig en zonder gedegen kennis van de beplanting van uw tuin is een foutje zo gemaakt en kunt uuw favoriete plant of struik het volgend jaar weggooien!

Advies Bij Snoeiwerkzaamheden

TimoTuin kan u voorzien van een professioneel en betrouwbaar advies met betrekking tot de diverse snoeiwerkzaamheden die dienen plaats te vinden in uw tuin. Onze professionals kennen de meeste beplanting zeer goed, en weten precies hoe deze gesnoeid dienen te worden.

Snoeihulp In De Regio Ter Aar

Naast het geven van goed advies helpt TimoTuin u natuurlijk ook met de daadwerkelijke snoeiwerkzaamheden. In opdracht snoeien wij graag uw beplanting zodat u het volgend jaar weer net zo veel kan genieten van uw tuin als dit jaar. Wij hebben een grote liefde voor alles wat groeit en bloeit en gaan dan ook met veel precisie te werk! Wilt u meer informatie ontvangen over de diverse snoeiwerkzaamheden die TimoTuin aanbiedt? Of heeft u vragen over snoeien? Mail of bel ons dan gerust eens op. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen via onze contactpagina en bijgaand contactformulier. Wij hopen u snel te mogen begroeten!