Tuinonderhoud – TimoTuin Verzorgt Uw Bestaande Tuin

Tuinonderhoud uitbesteden: Veel mensen denken dat dit een bijzonder dure bezigheid is. Niets is minder waar. Door goede afspraken te maken en samen te beoordelen wat uw behoeften zijn op het gebied van tuinonderhoud kan TimoTuin u voorzien van een prima voorstel dat zeer voordelig voor u kan uitpakken.

Tuinonderhoud: Zoveel Mensen, Zoveel Wensen

U kunt diverse redenen hebben om tuinonderhoud uit te besteden. Wellicht heeft u geen groene vingers of hebt u simpelweg te weinig tijd? Misschien heeft u zo nu en dan een paar extra handen nodig om die enorme bladerenberg in de herfst op te ruimen? De hoveniers van TimoTuin helpen u met alle tuinwerkzaamheden!

Periodiek Onderhoud Blijft Goedkoper

Periodiek onderhoud van uw tuin is belangrijk. Als u uw tuin niet regelmatig opschoont en bijhoudt, is het meestal een stuk duurder om op ad-hoc basis de gehele tuin wederom te moeten “verbouwen”. Een klein beetje onderhoud van een paar uur per jaar kan er al voor zorgen dat u op langere termijn geld bespaart!

Eenmalig Onderhoud

Bent u zelf prima in staat uw tuin te onderhouden, maar heeft u zo nu en dan een klus waarbij een paar extra handen of sterke armen soelaas kunnen bieden? Natuurlijk kunt ook op ad hoc basis een afspraak maken met onze hoveniers om u eenmalig te ondersteunen met diverse werkzaamheden. Stuur ons eens een e-mail of neem telefonisch contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken! Wij  staan voor u klaar met een gedegen advies en kunnen op vele manieren u ondersteunen in het tuinonderhoud. U kunt ook direct contact met ons opnemen via onze contactpagina. Hopelijk mogen wij snel iets van u horen!