Tuinontwerp: Een Belangrijk Begin Van Elke Nieuwe Tuin

Elke tuin begint bij TimoTuin met een uniek tuinontwerp. Samen met u gaan wij alle wensen in kaart brengen en bepalen we wat we kunnen realiseren binnen uw visie en budget. Uiteraard geven wij vanuit onze jarenlange ervaring als hovenier u praktische tips en behoeden wij u voor diverse valkuilen en designproblemen. Het realiseren van een tuinontwerp kunnen wij op twee manieren aanpakken. U kunt er voor kiezen om vanuit een ruwe schets te gaan werken, wat kosteloos is. U kunt er ook voor kiezen om een uitgebreid tuinontwerp door ons te laten verzorgen. Als u voor de laatste optie kiest ontstaat er uiteindelijk een schitterend tuinontwerp waar u uitermate tevreden over bent en wat voor ons realiseerbaar is binnen uw budget.

De Voordelen Van Een Goed Tuinontwerp

Het grote voordeel van het realiseren van een tuin op basis van een concreet tuinontwerp is het feit dat overal al over is nagedacht. Niet alleen weten wij precies hoeveel grond er verzet moet worden, waar u graag bestrating en beplanting geplaatst zou willen hebben etcetera, maar is het ook voor ons duidelijk waar waterleidingen- en electra moet worden aangelegd in uw tuin. Ook weten wij vooraf of er een graafmelding moet worden gedaan bij het Kadaster mocht u een diepe vijver willen aanleggen of wellicht een zitkuil? Met een goed tuinontwerp komen u en wij niet meer voor verrassingen te staan en kunnen we voorspoedig te werk gaan!

Van Ontwerp Tot Realisatie

Het realiseren van uw tuin is voor ons natuurlijk het mooiste werk. Bij de daadwerkelijke realisatie mogen wij alle kwaliteiten die binnen ons bedrijf aanwezig zijn laten samenkomen tot een geheel. Een goed tuinontwerp is voor ons de belangrijkste leidraad in proces! Zoekt u een betrouwbare hovenier uit de omgeving van Ter Aar? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op via e-mail of bel ons even op! Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier! Wij hopen u graag te mogen helpen bij het ontwerpen van uw droomtuin!