Hovenier Aalsmeer en omstreken: TimoTuin!

Op zoek naar een betrouwbare hovenier in de regio Aalsmeer die al uw groene wensen uit kan laten komen? Dan is TimoTuin het hoveniersbedrijf dat u met raad- en daad kan bijstaan in het creëren of onderhouden van uw tuin.

TimoTuin is een gevestigde naam in de regio Aalsmeer en heeft al diverse interessante regionale projecten mogen realiseren. U kunt diverse projecten bekijken op onze projecten pagina.

Hovenier Aalsmeer Beplanting – Groen advies in Aalsmeer!

TimoTuin is onder andere bekend om de aanwezige uitgebreide kennis over alles wat groeit en bloeit in de tuin. Over beplanting kan TimoTuin verschillende adviezen geven, aan de hand van de indeling van de tuin kan de hovenier uit de regio Aalsmeer u exact vertellen welke beplanting en accessoires goed tot hun recht komen in uw tuin. Meer over beplanting kunt u nalezen op deze pagina, waar we dieper ingaan op beplanting.

Het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin

TimoTuin kan dankzij jaren van ervaring uw wensen met betrekking tot uw nieuwe tuin omzetten tot een schitterend ontwerp waar u jaren mee vooruit kunt.

Het ontwerp realiseren is een intensieve klus waarin creativiteit wordt gecombineerd met hard werken en onze visie, dat zal  leiden tot een uitstekend resultaat. Wij kunnen voor elk budget een mooi ontwerp en de realisatie verzorgen. De aankleding van uw tuin zal uiteraard niet ontbreken in het totaal-plaatje. Daarom adviseert en levert TimoTuin een breed assortiment aan tuinmeubilair en potten.

Uw wensen in combinatie met ons vakwerk leidt tot schitterende ontwerpen.

Onderhoud en snoeiwerkzaamheden

Heeft u geen groene vingers? Of heeft u er simpelweg geen tijd voor om uw tuin te onderhouden? Wij willen u graag deze zorgen afnemen daarom adviseren wij u dan om contact met ons op te nemen zodat we samen naar een onderhoudsabonnement kunnen kijken. Gezamenlijk gaan we bespreken welke werkzaamheden er gedaan dienen te worden!