Hovenier Mijdrecht, Uithoorn en omstreken: TimoTuin!

Bent u op zoek naar een betrouwbare hovenier in de regio Mijdrecht? Een hovenier die al uw groene wensen uit kan laten komen? Dan is TimoTuin het hoveniersbedrijf waar u naar opzoek bent. Wij van TimoTuin kunnen u bijstaan in het creëren of onderhouden van uw tuin.

In de regio Mijdrecht is TimoTuin een gevestigde naam en heeft al diverse interessante regionale projecten mogen uitvoeren. Diverse projecten vindt u terug op onze projecten pagina.

Hovenier Mijdrecht – Advies voor beplanting!

TimoTuin heeft een brede kennis in huis wat betreft alles wat bloeit en groeit in de tuin. Dankzij deze kennis is TimoTuin uitgegroeid tot een begrip onder de mensen. TimoTuin kan u van vele adviezen voorzien wat betreft geschikte beplanting voor uw tuin. De indeling van de tuin is hier erg bepalend in, hierdoor kan de hovenier van de regio Mijdrecht u exact vertellen welke beplanting en accessoires het meest tot zijn recht komen in uw tuin. Wilt u meer weten over beplanting? Op deze paginagaan we er dieper op in.

De realisatie van uw droomtuin

Hovenier Mijdrecht – TimoTuin heeft een grote hoeveelheid kennis in z’n bezit zo kunnen alle wensen met betrekking tot een nieuwe tuin eenvoudig omgezet worden naar een schitterend ontwerp. De combinatie van kennis en wensen zal leiden tot een uniek resultaat.

De leidraad van uw droomtuin zal geleid worden door een grote hoeveelheid creativiteit binnen uw wensen.Het ontwerpen vergt veel energie waarbij de visie en hard werken samen zullen leiden tot een uniek resultaat. Tegen ieder budget kunnen wij een passend ontwerp maken en realisaties verzorgen. Door de aankleding van TimoTuin zal uw tuin compleet zijn. Dit is een reden waarom TimoTuin adviseert en een breed assortiment aanbied in tuinmeubilair en potten.

Tuin onderhoud en snoeiwerkzaamheden

Bent u niet graag in de tuin bezig? Of heeft u er gewoon simpelweg geen tijd voor? Dat kan, wij willen u graag deze zorgen afnemen daarom adviseren wij u dan om contact met ons op te nemen. Wij bieden verschillende onderhoudsabonnementen aan, zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken om uw tuin. Gezamenlijk kunnen we bespreken welke werkzaamheden er gedaan dienen te worden!