Hovenier Uithoorn, Aalsmeer en omstreken: TimoTuin!

Op zoek naar een betrouwbare hovenier in de regio Aalsmeer die al uw groene wensen uit kan laten komen? Dan is TimoTuin het hoveniersbedrijf dat u met raad- en daad kan bijstaan in het creëren of onderhouden van uw tuin.

TimoTuin is een gevestigde naam in de regio Aalsmeer en heeft al diverse interessante regionale projecten mogen realiseren. U kunt diverse projecten bekijken op onze projecten pagina.

Hovenier Uithoorn – Advies in beplanting!

TimoTuin heeft een brede kennis in huis wat betreft alles wat bloeit en groeit in de tuin. Mede door deze kennis is TimoTuin een begrip onder de mensen. TimoTuin kan u van vele adviezen voorzien wat betreft beplanting, na aanleiding van de indeling van de tuin kan de hovenier van de regio Uithoorn u exact vertellen welke beplanting en accessoires geschikt is voor uw tuin. Meer over beplanting kunt u nalezen op deze pagina, waar we dieper ingaan op beplanting.

Het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin

Hovenier Uithoorn – TimoTuin kan al uw wensen met betrekking tot een nieuwe tuin omzetten naar een schitterend ontwerp. Door de vakmanschap van de hovenier te combineren met uw wensen leidt dit vrijwel altijd tot een uniek plaatje.

Bij het ontwerpen van uw droomtuin krijgt de creativiteit, binnen uw wensen, de vrije hand. Het ontwerpen is een intensive klus waarbij hard werken en de visie samen zullen leiden tot een uitstekend resultaat. Voor elk budget kunnen wij passende ontwerpen en realisaties verzorgen. Uw tuin zal compleet zijn door de aankleding van TimoTuin. Daarom adviseert en levert TimoTuin een breed assortiment aan tuinmeubilair en potten.

Tuin onderhoud en snoeiwerkzaamheden

Bent u iemand die niet graag in de tuin bezig is? Of heeft u er gewoon geen tijd voor? Dat kan, wij willen u graag deze zorgen afnemen daarom adviseren wij u dan om contact met ons op te nemen zodat we samen naar een onderhoudsabonnement kunnen kijken. Gezamenlijk gaan we bespreken welke werkzaamheden er gedaan dienen te worden!