Tuinman Aalsmeer en omstreken: TimoTuin!

Bent u op zoek naar een betrouwbare tuinman in de regio Aalsmeer die al uw groene wensen uit kan laten komen? TimoTuin is hét aangewezen hoveniersbedrijf om in te schakelen. Wij staan u met raad- en daad bij als het gaat om het onderhouden van uw tuin. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in

TimoTuin is een gevestigde naam in de regio Aalsmeer en heeft al diverse interessante regionale projecten mogen realiseren. U kunt diverse projecten bekijken op onze projecten pagina.

Tuinman Aalsmeer. Voor een goed, groen advies!

TimoTuin is onder andere bekend om de aanwezige uitgebreide kennis over alles wat groeit en bloeit in de tuin. Over beplanting kan TimoTuin verschillende adviezen geven, aan de hand van de indeling van de tuin kan deze tuinman uit de regio Aalsmeer u exact vertellen welke beplanting en accessoires goed tot hun recht komen in uw tuin. Meer over beplanting kunt u nalezen op deze pagina, waar we dieper ingaan op beplanting.

Het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin

TimoTuin kan dankzij jaren van ervaring uw wensen met betrekking tot uw nieuwe tuin omzetten tot een schitterend ontwerp waar u jaren mee vooruit kunt.

Het ontwerp realiseren is een intensieve klus waarin creativiteit wordt gecombineerd met hard werken en onze visie, dat zal  leiden tot een uitstekend resultaat. Wij kunnen voor elk budget een mooi ontwerp en de realisatie verzorgen. De aankleding van uw tuin zal uiteraard niet ontbreken in het totaal-plaatje. Daarom adviseert en levert TimoTuin een breed assortiment aan tuinmeubilair en potten.

Uw wensen in combinatie met ons vakwerk leidt tot schitterende ontwerpen.

Onderhoud en snoeiwerkzaamheden

Heeft u geen groene vingers? Of heeft u er simpelweg geen tijd voor om uw tuin te onderhouden? Wij willen u graag deze zorgen afnemen daarom adviseren wij u dan om contact met ons op te nemen zodat we samen naar een onderhoudsabonnement kunnen kijken. Gezamenlijk gaan we bespreken welke werkzaamheden er gedaan dienen te worden!