Tuinman Ter Aar: TimoTuin!

Welkom bij TimoTuin! Zoekt u een betrouwbare, handige en vakkundige tuinman in Ter Aar? Bel dan TimoTuin! Wij staan u met raad- en daad bij het aanleggen en onderhouden van uw tuin.

TimoTuin is reeds een gevestigde naam in- en buiten Ter Aar en heeft al tal van interessante regionale projecten mogen realiseren. U kunt diverse projecten bekijken op onze projecten pagina.

Dé Tuinman in Ter Aar!

TimoTuin is onder andere bekend om de aanwezige uitgebreide kennis over alles wat groeit en bloeit in de tuin. Er is veel te vertellen over beplanting van uw tuin en TimoTuin geeft u als tuinman in Ter Aar dan ook graag een uitgebreid advies over welke beplanting en accessoires goed tot hun recht komen in uw specifieke tuinindeling. Meer over beplanting kunt u rustig nalezen op deze pagina, waar we dieper ingaan op beplanting.

Ontwerp en aanleg van uw nieuwe tuin

TimoTuin weet als geen ander uw wensen met betrekking tot uw nieuwe tuin en de ervaring en visie van een hoveniersbedrijf te combineren tot een schitterend ontwerp waar u jaren mee vooruit kunt.

Het ontwerp realiseren is altijd weer een intensieve klus waarin creativiteit, hard werken en visie tot een uitstekend resultaat leiden bij TimoTuin. Wij kunnen voor elk budget een mooi ontwerp en de realisatie verzorgen. Uiteraard mag de aankleding van uw tuin niet ontbreken in het totaal-plaatje. Daarom adviseert en levert TimoTuin een uitgebreid assortiment aan potten en tuinmeubilair.

Onderhoud en snoeiwerkzaamheden

Uw nieuwe tuin moet natuurlijk wel onderhouden worden! Heeft u geen groene vingers of simpelweg geen tijd om uw tuin netjes te onderhouden? Neem dan contact met ons op om samen een onderhoudsabonnement samen te stellen. Wij bepalen gezamenlijk de frequentie en de werkzaamheden die gedaan dienen te worden!